03-10 Mayıs 2003 tarihleri arasında kutlanan " Uluslararası Karayolları Trafik Güvenliği Haftası" nedeniyle; gerek medya, gerekse çeşitli afiş, broşür gibi çeşitli materyallerle ; aşırı hız, alkollü araç kullanma, hatalı sollama, geçiş kuralları , emniyet kemeri kullanımı, okul taşıt araçları kuralları ve özellikle bilinmesi gereken trafik kuralları gibi hayatımızda önemli yeri olan trafik bilgilerini geniş kitlelere duyurmaya çalışmıştır.

25 Nisan 2003 - 4 Mayıs 2003 tarihleri arasında CNR' da düzenlenen Oto Show Fuarındaki standımızda; trafik konulu çeşitli materyaller aracılığı ile trafik kuralları vatandaşlarımıza tekrar tekrar hatırlatılmıştır....

Trafik Vakfi Trafik Vakfi

13-15 Mayıs 2003 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikler kapsamında yapılan İntertraffic 2003 fuar organizasyonunda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile birlikte kurulan stant da vakfımızın faaliyetlerini anlatan afiş, broşür ve basılı eğitim materyallerinin dağıtılmıştır.

Ayrıca İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde kullanılan materyalleri temin etmiştir.

Trafik Vakfi Trafik Vakfi