istanbultrafikvakfi@trafikvakfi.org.tr 0212 275 24 00 : 09.00 - 17.00

İstanbul Trafik Vakfı'nın önemli hizmet ünitelerinden biri olan Bakım Onarım Kadememiz şu an Vakıfımız tarafından Kemerburgaz'da işletilmekte olup yedek parça deposu ve hizmet binalarında faaliyet göstermektedir. Bu birimde Vakfa ait çekici, otobüs ve hizmet araçlarının garanti kapsamı dışındaki, periyodik bakımları ve tamirleri servislere gönderilmek yerine kadememizde yapılarak Vakfımıza katkı sağlanmıştır.

Trafik Vakfı Trafik Vakfı

Atölyemiz İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli tüm araçların ( yaklaşık 600 resmi araç ) tamir bakımları atölyemizde yapılıp, yedek parça , yağ, lastik, siren , anons cihazı vs. gibi ekipmanları Vakfımız tarafından karşılanmaktadır. Atölyemiz özellikle trafik ekip araçlarını trafik hizmetlerini aksatmaması için tamir bakımlarını düzenli ve hızlı bir şekilde yapmaktadır. Ayrıca Vakfımıza ait 73 adet çekici kamyon, 5 adet ambulans ,2 adet kaza kurtarma aracı ve 10 adet binek aracın tamir bakımları da kadememizde yapılmaktadır.

Trafik Vakfı Trafik Vakfı

İstanbul trafik akışını rahat sağlamak için 24 saat hizmet veren 73 adet çekici araca Vakfımıza ait bakım onarım aracı 24 saat hizmet verebilecek şekilde donatılmıştır. Çekici araçlarımız üzerindeki vinçlerimiz yurtdışından ithal edilmekte olup,diğer tüm yan aparatları atölyemizde imal edilerek çekici araçlarımıza monte edilmiştir.Kadememize kurulan ve Vakıf Merkeze bağlı olan bilgisayar ağı ile tüm araçların bakımları ve yedek parça kontrolleri yapılmaktadır.